Skip to content ↓
Share MAT

School Day Timings

Activity

Timings

Years 7, 9 and 10

Years 8 and 11

Entering building:

Year 7 – 8:35am (M)

Year 8 – 8:40am (M)

Year 9 – 8:40am (R)

Year 10 – 8:35am (R)

Year 11 – 8:40am (R)

8:40am – 9:00am

Form time

8:40am – 9:00am

 

 

Lesson 1

9:00 am - 10:00 am

Lesson 1

1 hour

Lesson 2

and

break time

10:00 am – 11:20 am

 

Break

10:00am – 10:20am

 

Lesson 2

10:00am – 11:00am

Lesson 2

10:20am – 11:20am

 

Break

11:00am – 11:20am

 

Lesson 3

11:20 am - 12:20 pm

Lesson 3

1 hour

Lesson 4

and

lunch

12:20 pm – 12:50 pm

Lunch

30 minutes

Lesson 4

1 hour

12:50 pm

Lesson 4

1 hour

13:20 pm – 13:50 pm

Lunch

30 minutes

Lesson 5

 

13:50 pm – 14:50 pm

Lesson 5

1 hour